‘Digisterker’

0
192

Zelf overheidszaken via de computer regelen?

Aangifte doen bij de Belastingdienst. Een verhuizing doorgeven aan de gemeente. Huur- of zorgtoeslag aanvragen. Allemaal zaken die steeds vaker via internet geregeld moeten worden. Dit kan lastig zijn, vooral als u niet zo handig bent met een computer en met internet. Daarom biedt de Bibliotheek de cursus ‘Digisterker : werken met de e-overheid’ aan. Vanaf 11 februari wordt ‘Digisterker’ gegeven in de Bibliotheek Winterswijk. Deelname is voor iedereen gratis.

In deze cursus leert u stap voor stap en in een rustig tempo om uw weg te vinden op de sites van de overheid. ‘Digisterker’ bestaat uit twee bijeenkomsten van twee uur en wordt gegeven in de Bibliotheek, Parallelweg 5 in Winterswijk. De startdatum en -tijdstip is dinsdag 11 februari, om 14.00 uur. Deelname is geheel gratis. Naast deze Digisterkerronde zijn er in de loop van het voorjaar nog twee cursussen, waarvoor inschrijving mogelijk is. De tweede ronde start op 24 maart, de derde op 12 mei aanstaande.

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Op onze website www.oostachterhoek.nl/digisterker vindt u alle informatie en kunt u zich ook aanmelden. Wilt u meer informatie, dan kunt u ook bellen met ons Servicebureau: 088-0062929.