Digisterker

0
241

Zelf overheidszaken via de computer regelen?

Vindt u het lastig om met de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Om online werk te zoeken bij het UWV? Uw belastingaangifte te doen? Of om digitaal huur- en zorgtoeslag aan te vragen? Volg dan de cursus Digisterker bij de Bibliotheek Oost-Achterhoek.
In deze cursus leert u om uw weg te vinden op de sites van de overheid. Ook leert u een DigiD aanvragen en gebruiken. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur en wordt gegeven in de Bibliotheek Winterswijk. De startdatum en -tijdstip is dinsdag 13 november, om 14.00 uur. Voor leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek is deze cursus gratis. Niet-leden betalen € 60,00.
Lid worden van de Bibliotheek kan al voor € 52,00 per jaar. U kunt dan niet alleen de Digisterkercursus volgen, maar ook gebruik maken van alle andere dienstverlening. Zo kunt u boeken en tijdschriften lenen en u kunt gebruik maken van het lenen van e-books en de online cursussen.

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen?

Op onze website www.oostachterhoek.nl/digisterker vindt u alle informatie en kunt u zich ook aanmelden. Wilt u meer informatie, dan kunt u ook bellen met ons Servicebureau: 088-0062929.