Activiteiten DRU (3)

0
169

BOOGIE NIGHTS BETTER DAYS!

Op 21 december komt de disco show van Nederland naar de DRU voor een speciale avond. De verlichte dansvloer gaat ook weer mee en we draaien niet alleen de muziek uit die tijd maar laten ook de clips en beelden uit die tijd zien. Kortom, dit wordt weer een avond herinneringen ophalen.

Boogie Nights is het 30+ feest van Nederland. Je hoort de beste muziek uit de 70’s, 80’s en 90’s en ziet op mega schermen de originele videoclips uit die tijd! Ook ligt er een enorme verlichte dansvloer op je te wachten waar je op los kan gaan. Landelijke bekende dj’s die hun sporen al hebben verdiend zullen voor een ongekende sfeer zorgen. Onder andere Rob Spijker (ID&T en Slam fm), Juri Verstappen (Radio Veronica), Silverius (Radio Veronica), Mike Van Doorn en Hilco Slik (Radio Veronica).

Informatie
Boogie Nights vindt plaats op zaterdag 21 december in het het Portiersgebouw op het DRU Industriepark. De zaal opent om 21:00 uur. Kaarten zijn voor € 10,75 in de online voorverkoop via onze website en voor €12,50,- aan de deur.

CLASSIC ROCK NIGHT

Classic Rock Night pakt uit met de beste Rock tribute’s van dit moment. Met tributes to Kiss, Iron Maiden en Guns ‘n Roses belooft het een snoeiharde avond te worden op 21 december in het DRU Poppodium.

THE ULTIMATE GUNS N ROSES TRIBUTE The world’s most dangerous GUNS N’ ROSES Tribute. Geen bar-bandje die de “liedjes” zomaar even speelt… Nee THE REAL DEAL. Wil je Axl dan krijg je Axl! Wil je Slash dan krijg je Slash… Deze tribute is een echte tribute, muzikaal en show. Alle originelen gitaren, versterkers backdrops en kleding. Alles tot in het kleinste detail uitgezocht en met volle overgave gespeeld.

POWERSLAVE is bij het ontstaan in 1997 Nederlands eerste IRON MAIDEN tribute. Na de oprichting is het alleen maar bergopwaarts gegaan met de band. Een live optreden is dan ook een ware Iron Maiden ervaring, met alle showelementen die bij Iron Maiden horen. Als deze geoliede machine op gang komt is er werkelijk geen stoppen meer aan, met klassiekers als: The Number Of The Beast, Run To The Hills, The Trooper, Fear Of The Dark, en nog vele anderen gaat het dak eraf.

KISSTERIOUS is de #1 KISS-tribute van de Benelux, alle KISS classics in full regalia en met alle special effects en personal acts die je verwacht! Elke show van KISSTERIOUS is een rock ‘n rollparty. De setlist is gevuld met klassiekers als Detroit Rock City, Deuce, I Love It Loud en natuurlijk all-time favorites Sure Know Something en I Was Made For Lovin’ You.

Informatie
Classic Rock Night vindt plaats op zaterdag 21 december in de popzaal in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark. De zaal opent om 20:00 uur. Kaarten zijn voor € 15,- in de online voorverkoop via onze website en voor €17,50,- aan de deur.

De TOP 2000 Experience in het DRU Poppodium

De TOP 2000 Experience is een concept gebaseerd is op Nederlands grootste radioshow.Een 8 koppige band, bestaande uit lokale Achterhoekse muzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend, brengt op vrijdag 20 december een show op de bühne om niet snel te vergeten!

Naast alle grote hits uit de Top 2000 zijn videobeelden een belangrijk onderdeel van de show. Bezoekers zien op een groot scherm de clips en uiteraard alle teksten om voluit mee te kunnen zingen. Een echte beleving van de Top 2000 in al haar facetten!

SPECIALE ACTIE VAN GRAND CAFÉ HET SCHAFTLOKAAL

Je begint om 18.00 uur in grand café Het Schaftlokaal met een drie-gangen-diner en drankjes naar keuze* om vervolgens met een paar munten op zak de voetjes van de vloer te laten gaan in de Popzaal bij de Top2000 Experience!

€49,50 per persoon

*Keuze uit koffie, thee, frisdranken, Grolsch bier, alcoholvrij bier en huiswijnen. Reserveringen kunnen worden gemaakt via 0315 820 201

Informatie
De top 2000 experience vindt plaats op vrijdag 20 december in de popzaal in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark. De zaal opent om 20:00 uur. Kaarten zijn voor € 12,50 in de online voorverkoop via onze website en voor €15,- aan de deur.