DRU: Kasper van Kooten

0
150

KASPER VAN KOOTEN – SPEELTIJD

Kasper trappelt van ongeduld (de klok tikt!) om dit programma te spelen. Zijn tiende! Dit keer niet met fictieve personages, muzikanten of decors, maar slechts met barkruk en microfoon. Voor het eerst kiest Van Kooten voor rauwe stand-up comedy: de naakte waarheid. Hij zal vertellen over zijn missers, zijn geluk, zijn familie, zijn wereld, zijn geloof en zijn verslavingen. Kasper hoopt dit in anderhalf uur te redden, maar of dat genoeg speeltijd is…

Kasper van Kooten – foto: Nick van Ormondt

Over Kasper van Kooten:
Kasper van Kooten maakte tot nu toe negen avondvullende programma’s; zes solo en drie met muzikanten. Van deze negen werden er maar liefst drie genomineerd voor de VSCD Cabaretprijzen. Van Kooten’s stijl wordt gekenmerkt als “verhalend”, “fantasierijk” en “muzikaal”.

Informatie
De voorstelling Kasper van Kooten – Speeltijd vindt plaats op vrijdag 22 november in de Rabobankzaal in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark. Aanvang 20:00 uur. Kaarten zijn voor €19,75 verkrijgbaar aan de receptie in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark – Hutteweg 24, Ulft, telefonisch via 0315-200 150 of via de website (www.dru-industriepark.nl).