Een betoverend nieuw theaterseizoen

0
629

Theaters Oost Gelderland openen theaterseizoen 15-16 op betoverende wijze

Laat u betoveren door het theater; dat is wat de Oost Gelderse theaterdirecteuren middels een ludieke actie kenbaar maken in de regio. Samen met de wereldbekende illusionist Christian Farla namen zij een ‘betoverende’ video op, die op de websites van alle deelnemende theaters zijn te zien.
Netwerk Theater Oost Gelderland
Oost Gelderland kent een grote diversiteit aan podia; van grote schouwburgen met meer dan 220 landelijke en regionale voorstellingen, tot zeer kleinschalige podia met in het kleinste geval 4 voorstellingen. Zij zijn allen verenigd in het netwerk Theaters Oost Gelderland. Gezamenlijk stemmen zij de programmering af en wisselen faciliteiten en personeel uit. Jaarlijks openen zij ook samen het theaterseizoen. Met dit jaar als thema:
‘Een betoverend nieuw theaterseizoen’.

Deelnemende Theaters
Deelnemende theaters zijn Amphion (Doetinchem), De Storm (Winterswijk), Hanzehof (Zutphen), Het Musiater (Zevenaar), Schouwburg Lochem, DRU Cultuurfabriek (Ulft), ’t Spieker (Eibergen), De Pol (Aalten), ’t Barghse Huus (’s-Heerenberg), Klein Theater Dinxperlo en de Gruitpoort (Doetinchem).

Logo-Theater-de-Storm

Foto: Paul Dekker
Link naar filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=s-OtLVCGsJs