Esta Haarmode geeft cadeau aan afdeling Oncologie

0
685

Alle giften die Esta Haarmode vorig jaar heeft ontvangen ter ere van het 25-jarig jubileum zijn geschonken aan Streekziekenhuis Koningin Beatrix. De afdeling Oncologie en Interne Geneeskunde heeft het geld gebruikt voor de aankoop van een rijdende cateringwagen, die gebruikt kan worden door patiënten die op de polikliniek worden behandeld en hun begeleiders. Vorige week zijn de medewerkers van Esta Haarmode gastvrij ontvangen in het ziekenhuis om een kijkje te nemen op de afdeling Oncologie. Edwin van Staalduinen, eigenaar van Esta Haarmode: “Het was heel indrukwekkend om te horen hoe het er aan toe gaat op de afdeling.”

OncologieEdwinPatiënten met kanker die een behandeling ondergaan en mensen die meegaan zijn vaak een lange tijd in het ziekenhuis. Er was geen gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken of een maaltijd te nemen. Met het geld is een rijdende cateringwagen aangeschaft met onder meer een koffieapparaat, koelkast en magnetron. Edwin: “Ik ben trots dat wij met onze gift een bijdrage konden leveren om het verblijf op de afdeling wat aangenamer te maken. Met natuurlijk ook heel veel dank aan iedereen die er in ons jubileumjaar aan heeft bijgedragen.”
Aanmeten haarwerken
Edwin heeft zich jaren geleden gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken en haarstukken. Door zijn werkzaamheden komt hij veel in contact met het ziekenhuis. Edwin: “Als mensen een chemotherapie ondergaan en te maken krijgen met haarverlies bied ik ze een mooie haaroplossing.” Daarnaast kan hij ook mensen helpen met overmatig haarverlies of pleksgewijze kaalheid. “Er zijn veel mogelijkheden om weer zelfverzekerd door het leven te gaan. Iedereen is van harte welkom in de salon voor een vrijblijvend advies.”

bezoekafdelingOncologie