Expositie bij Ankomm’n

0
123

‘Potlood- en penseelcreaties van Petra Polmann’

Van zaterdag 6 juli tot en met donderdag 1 augustus exposeert Petra met tekeningen en schilderijen bij gastgalerij Ankomm’n.

Petra zelf zegt daarover:
Toen ik in 2016 gevraagd werd om mijn eerste eigen expositie te hebben bij Ankomm’n, twijfelde ik. Na enig aandringen toch “ja” gezegd en daar nooit spijt van gehad. Wat heb ik genoten en wat heb ik mensen laten genieten! Nu, 3 jaar later, mag ik weer exposeren met allemaal nieuw werk. In de afgelopen jaren heb ik me verder ontwikkeld. Naast het schilderen van veelal dieren heb ik ook het tekenpotlood weer ter hand genomen. Ook zo fijn om te doen.

Samen met andere “vak-idioten” je verder ontwikkelen, elkaar helpen en leren van elkaar, heerlijk. Zo is een zeer gevarieerd aanbod van tekeningen en schilderijen ontstaan. Om gekozen onderwerpen te tekenen of te schilderen en goed op papier of doek te krijgen geeft me veel voldoening. Mezelf geheel verliezen in de creatie….heerlijk….ik blijf nog wel even doorgaan.

Gastgalerij Ankomm’n is de maanden juli en augustus dagelijks geopend, alle 7 dagen in de week van 09.30 – 17.00 uur. U kunt er terecht om iets te drinken en daarbij te genieten van Anita haar huisgemaakte gebak of een lunch. Het adres is Mentinkweg 5 in Winterswijk – Corle, u kunt de Mentinkweg het best inrijden vanaf Rondweg – West.