Expositie bij Ankomm’n

0
105

Kom schilderijen van Joke Roerdinkholder kijken bij Ankomm’n.

Van 12 oktober tot en met 4 november exposeert Joke Roerdinkholder een heel palet aan thema´s en kleuren, van natuur tot modern en van aquarel- tot acrylverf.

Joke Roerdinkholder beleeft al ruim 30 jaar veel plezier aan het maken van schilderijen. Deze creatieve, veelzijdige dame heeft in al die jaren veel tijd en energie gestoken in deze vorm van kunst. Ter ontspanning en vooral ook om mooie dingen te creëren. Inspiratie heeft ze vooral opgedaan in de prachtige natuur van Winterswijk en omgeving, haar tuin en tijdens vakanties rondom de Middellandse Zee, Canada-USA. Joke heeft enkele jaren les gehad van een goede aquarellist en is vervolgens op eigen houtje verder gegaan.

Na vele duwtjes in de rug heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en is nu de expositie met zo’n 20 schilderijen bij Gastgalerij Ankomm´n. Joke is zelf tijdens deze expositie op de zondagmiddagen ook aanwezig.

Gastgalerij Ankomm´n is donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en maandag geopend van 09.30 tot 17.00 uur. U vindt Ankomm’n aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle. Rijdt de Mentinkweg in vanaf Rondweg-West. Zie ook www.ankommn.nl