Expositie Renée Teunis

0
300

Renée Teunis exposeert haar schilderijen bij Ankomm’n

Renée Teunis, geboren in 1959 te Amsterdam, woont sinds kort in Winterswijk. Het voelt voor haar als thuiskomen in dit prachtige landschap en tussen de vriendelijke mensen. Renée heeft inmiddels een atelier in Kotten waar ze weer aan de slag kan, met eigen werk en het geven van workshops.

Geïnspireerd door de rimpels van het leven, komen haar portretten van geleefde mensen tot stand. Sommige zijn gebaseerd op de werkelijkheid, andere zijn een product van fantasie. Renée zelf beschrijft haar werk als volgt: ‘Na een leven van goed kijken en het onderzoeken van allerlei creatieve technieken, leg ik beelden vast op canvas. Eerst komt er een idee, vaak naar aanleiding van mijn beschouwingen van de mens; onze relaties tot elkaar en tot onze omgeving. Dan komt de techniek die ik wil gebruiken om het onstane idee vast te leggen. Door verschillende technieken en materialen te combineren zoals keramiek, textiel, acrylverf en bijenwas krijgen de schilderijen vorm, met een 3D-effect en structuur als gevolg’.

Renée exposeert van zaterdag 7 juli tot met maandag 6 augustus bij gastgalerij Ankomm’n aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle. In juli en augustus zijn we de gehele week geopend van 09.30 – 17.00 uur (andere tijden mogelijk in overleg)! U kunt de Mentinkweg het best inrijden vanaf Rondweg-West en tegenover de parkeerplaats van MacDonalds de Mentinkweg inrijden. Renée Teunis is zelf aanwezig op de zondagmiddagen vanaf 14.00 uur.