Extra kaarten the Passion

0
105
Hans Roerdinkholder, als "Jezus" in onze Passion

Extra kaarten in de verkoop voor the Passion van Eendracht Winterswijk

Muziekvereniging Eendracht Winterswijk voert op 18 april samen met vele anderen the Passion uit. De belangstelling voor deze unieke en eigen kijk op het lijdensverhaal is enorm: bijna alle kaarten zijn verkocht.

De belangstelling voor the Passion is groot
The Passion spreekt veel mensen aan, de interesse voor kaarten is dan ook hartverwarmend groot. Er is al een extra voorstelling ingelast, omdat de eerste voorstelling uitverkocht was. Eendracht is nu om tafel gegaan met de podiumbouwers en artiesten over de mogelijkheden voor extra publiek. Gelukkig is die oplossing gevonden.

Er gaan extra kaarten in de verkoop voor de twee voorstellingen
Eendracht verkoopt een beperkt aantal extra kaarten voor beide voorstellingen. Het Passion motto “niet zoeken naar een breder ik, maar naar een groter wij”, wordt nu wel heel letterlijk! De kaarten zijn online te bestellen via www.eendracht-winterswijk.nl/shop en ook bij Timmermans & Mulder en Haarstudio Gerald. Kaartverkoop aan de deur is eventueel nog mogelijk, dit is afhankelijk van de voorverkoop. Om iedereen een optimale beleving te geven geldt: op=op! Kortom, bestel snel zodat je aanwezig bent bij deze unieke Passion!

De voorstellingen zijn op Witte Donderdag 18 april 2019, om 19.00 én 21.00 uur, in de sfeervolle Jacobuskerk, Misterstraat 20 in Winterswijk.