Fietsapps op smartphone

0
294

Leer alles over het gebruik van Fietsapps op de smartphone

Met de smartphone zijn fietsroutes, restaurants en andere leuke plaatsen gemakkelijk op te zoeken en wordt het nog leuker om eropuit te gaan. Kruiswerk Achterhoek stimuleert dit en organiseert daarom op 14 augustus van 13.00 – 15.00 uur een praktische workshop in de Bibliotheek om de smartphone te leren gebruiken voor onderweg. Doe mee! Meld u aan op www.kruiswerk.nl/fietsapp of bel naar 0314 – 357 430.

Smartphone
Het gebruik van de smartphone wordt steeds normaler: 61% van de senioren heeft er al één. De smartphone is klein, licht en dus gemakkelijk mee te nemen. Door de verbinding met het internet is het mogelijk allerlei informatie op te zoeken. Het ideale apparaat om mee op pad te gaan!

Ontdek de omgeving
Met de smartphone is het mogelijk om van uw gebaande paden af te wijken en zo wordt het nog leuker om eropuit te gaan. U ontdekt op een eenvoudige manier allerlei nieuwe fietsroutes en zoekt in een handomdraai leuke plaatsen op in de omgeving waar u fietst. Weet u niet hoe dat moet, dan biedt Kruiswerk Achterhoek u de kans om dit in korte tijd te leren.

Kleine groep, veel aandacht
Kruiswerk Achterhoek organiseert deze workshop om niet alleen thuis, maar ook onderweg op de fiets de mogelijkheden van uw smartphone te benutten. De workshop vindt plaats in een kleine groep met maximaal 9 deelnemers, zodat er veel persoonlijke aandacht is voor u. Gedurende twee uur krijgt u handige instructies en gaat u tevens oefenen in de praktijk.

Interesse?
De workshop ‘Fietsapps op de smartphone’ wordt gegeven in samenwerking met Kruiswerk-partner Ipad4Senior. Leden van Kruiswerk krijgen € 2,- korting en betalen € 13,- voor de workshop (normale prijs: € 15,-). Meld u aan op de website: www.kruiswerk.nl/fietsapp of neem contact op met Kruiswerk via telefoonnummer 0314 – 357 430.