Fotoexpositie bij Ankomm’n

0
66

‘Ode aan het Winterswijkse buitengebied’, fotoexpositie en rondwandeling bij Ankomm’n

Tot en met 9 oktober zijn ‘landscape’fotopanelen van Hans Hendriks te zien. Foto’s van het Winterswijkse landschap en van Winterswijkse boerderijen en hun landschap. Ter gelegenheid van deze expositie vertelt Hans Hendriks op verzoek zijn verhaal bij de foto’s. Ook zijn er korte wandelingen in de buurt van Ankomm’n waarbij Hans vertelt over de geologische geschiedenis en de cultuurhistorie van het landgoed Mentink. Ankomm’n is gevestigd in boerderij ’t Mentink, ‘hoofdboerderij’ van het landgoed.

Woold

Deze rondleidingen zijn op zaterdag 28 september en 5 oktober om 14.00 uur en duren ongeveer een uur. Voor groepen zijn aparte afspraken mogelijk.

Dinsdag 1 oktober is er een beamer-fotopresentatie door Hans Hendriks over de geologische geschiedenis en de cultuurhistorie van het Winterswijkse buitengebied. Aanvang 19.30 uur, duur ± 1,5 uur. Graag tevoren aanmelden via e-mail, info@hendriksfotografie.nl of telefonisch 06-16592571. Ook hier zijn voor groepen aparte afspraken mogelijk.

Gastgalerij Ankomm’n is gelegen aan de Mentinkweg 5, Winterswijk – Corle. Openingstijden do-vr-za-zo-ma van 09.30 – 17.00 uur. Rijdt de Mentinkweg in vanaf Rondweg-West.