Fotoreportage: 4e editie van Winter Glow Winterswijk – het lichtpuntje van dit weekend.

0
805

Kleinschalig, gezelligheid, knus, warmte, bezinning, de kernwoorden van de 4e editie van Winter Glow.

Dit jaar is er extra aandacht besteed aan de warmte die de maand december met zich meebrengt.
Een wensboom waar iedereen zijn/haar wens mocht inhangen en bij aankomst ontving je een kaarsje om te branden (voor jezelf, iemand die je mist of die dit hard kan gebruiken) en hiermee werden de momenten van dit jaar gekoesterd waar je dankbaar voor bent.

Fotoreportage: Esther Reijrink

In deze tijden waar het veelal hollen is, werd bewust even stilgestaan. Genieten van het moment, de gezelligheid en de mensen om je heen. Dat is waar Winter Glow voor staat.

Volop inspiratie met een ruim assortiment aan producten die ook niet werden misstaan onder de kerstboom .

Winter Glow ging van start op vrijdag 13 december met een eerste avondeditie. Een gezellige, knusse avond in de Schoppe van Old Time Favourites.
Beginnen met een welkomstdrankje. Een wens bij de wensboom, gezellig aanschuiven bij de mini-workshop van Schikken &Zo en in de watten laten leggen door Be You Tiful by Michelle en daarna een mooi beeld van je vastleggen bij fotografe Esther van Moment& Fotografie by Esther Reijrink.
Op het erf brandden de kacheltjes en de lichtjes. Hier en daar kerstbomen (die ook nog eens bij aankoop gratis bij jou werden thuisbezorgd).

Zaterdag 14 december; er was genoeg te zien en te doen in de Schoppe en op het erf.
DoItYourselves met o.a. prachtige kaarten en droogbloemen, gehaakte producten van Tineke en mooie schapenvachten van Unima Oeding GmbH.
Ook aan de kids was gedacht, zij konden bij DecolinePromotions aanschuiven voor een leuke activiteit.

Met marshmellows en een warme chocolademelk of glühwein gezellig bij een kacheltje, genieten van de live-muziek die werd verzorgd door Mandy en Nienke.

Kortom, gezelligheid alom!