Fotoreportage: Grote veiling bij FC Winterswijk

0
1228

29 november 2019 werd er een grote veiling gehouden bij FC Winterswijk. Dit in samenwerking met “Veiling op je club”. Aan het eind van de middag was er een bijeenkomst bij De Zwaan in Winterswijk voor de VIP’s. Voor mensen die items hadden ingebracht voor de veiling, sponsoren en andere belanghebbenden van de club.
Voetbal commentator Sierd de Vos en oud keeper Hans van Breukelen, waren hierbij aanwezig. Hans van Breukelen is ambassadeur van stichting Casper Support. Een stichting die onderzoek doet naar Alvleesklierkanker, waaraan Hans zijn vrouw heeft verloren. Een deel van de opbrengst gaat daarom ook naar Support Casper. Op deze bijeenkomst hebben Sierd en Hans enkele items geveild. Het vervolg van de veiling was in de kantine van FC Winterswijk. De jeugdverloting van de vereniging liep parallel aan de veiling. Hiervoor zijn de jeugdleden langs de deur gegaan. Er werden ook veilingloten verkocht waarmee men hele mooie prijzen kon winnen. In de overvolle kantine waren Hans en Sierd ook aanwezig. Daar hebben ze voor iedereen hun woordje gedaan. Ook hier hebben ze een paar items geveild.  De veilingmeester nam de hamer over en raasde door de vele veilingitems heen.
Met veel plezier werd er geboden en gelachen. De veilingmeester kreeg het publiek lekker aan het bieden.  De medewerkers die vele uren in de veiling hebben gestoken werden ook hartelijk bedankt. Het bleef nog lang gezellig in de kantine van FC Winterswijk.

Fotoreportage 1: Ina Noordkamp

Fotoreportage 2: Ina Noordkamp