Fotoreportage: Hotelkamer nr.5 gereed bij Hotel Restaurant Welink

0
480

Hotelkamer nr. 5 gereed voor het hoogseizoen @ Hotel Restaurant Welink Dinxperlo. Wim Hijink, eigenaar Hotel Restaurant ’t Welink in Dinxperlo, heeft afgelopen week de laatste hand gelegd aan de 5e hotelkamer in het in november jl. geopende eerste hotel in Dinxperlo!
Alle hotelkamers zijn huiselijk ingericht en allemaal gelegen op de begane grond en zijn erg ruim. Alle kamers zijn dubbel geïsoleerd om zoveel mogelijk geluiden van buitenaf te weren.
Aan de achterzijde van de kamers hebben zij een klein zitje voor u gecreëerd die uitkijkt op het Welinkbos en het daarbij behorende hertenkamp. U kunt via een parkdeur zo dit prachtige gebied inlopen voor een wandeling. ’t Welink heeft 1 familiekamer waar u met max. 4 personen (+ evt. een kinderbedje) op kunt verblijven. Verder hebben zij meerdere 2 persoonskamers voor u beschikbaar. Alle kamers zijn rookvrij en huisdier vrij en beschikken over gratis WIFI. Zij serveren ontbijt aan tafel in het restaurant of wanneer wenselijk op uw kamer uit. Dit kan tussen 8.30u en 11.00u. Allergieën dient u ruim op tijd aan te geven.
De hotelkamers kunt u vinden en boeken via www.restaurantwelink.nl

Fotoreportage: Esther Reijrink