Fotoreportage: Winterswijk team UP North neemt deel aan de Scan Covery Trail.

0
622

De Scan Covery Trial gaat in één week tijd kris kras door het prachtige Scandinavië.
Tijdens deze week rijden de teams ruim 7.000 kilometer heen naar de Noordkaap in Noorwegen en weer terug naar de start locatie. Men verwacht dat de omstandigheden zijn met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel min 47 graden Celsius.
De 9e editie is vandaag donderdag 3 januari van start gegaan om 11 uur in Haaksbergen.
Men verwacht dat de finish rond 15 uur op zaterdag 12 januari 2019 bij partycentrum ’t Hagen in Haaksbergen. De route is net als voorgaande jaren, behoudens de speciale bestemming. Sommige onderdelen zijn top secret maar zal ongetwijfeld een betoverende indruk achterlaten bij de deelnemers en de vele volgers. De ScanCoveryTrial is beslist geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieel belang zijn voor de gehele tourtocht. Naast navigatie via coördinaten maakt ScanCoveryTrial ook gebruik van een route boek met leuke klassement(puzzel)proeven. In deze edite neemt ook een winterswijk team deel met volkswagen UP. Teamnummer 14 bestaande uit de chauffeurs Eddy Keuper & Frank Lobeek.
U kunt het winterswijkse team UP North live volgen via de de volgende link : http://www.scanct.nl/live  RTL 7 zal binnenkort ook een aantal afleveringen besteden aan deze Scan Covery Trail door scandinavie.

Fotoreportage: Marco Lobeek