Geslaagd Open Huis Boogie Woogie

0
743

BoogieWoogie-kleinHet Open Huis van Boogie Woogie, dat plaatsvond op zaterdag 21 mei j.l., is zeer succesvol verlopen. Veel belangstellenden zorgden voor een gezellige reuring in en om het gebouw. Tijdens het Open Huis konden openbare lessen bezocht worden, instrumenten worden uitgeprobeerd en was informatie te verkrijgen. Verschillende muziekverenigingen waren present om inlichtingen te geven aan toekomstige leerlingen. Net als vorig jaar lieten popbands, popkoor en andere combinaties zich horen op het buitenpodium.

Foto: Enno Achterhof
Foto: Enno Achterhof

Nieuw aanbod
Ook voor beeldende kunst waren er dit jaar proeflessen; tekenen, kennismaken met keramiek, pottenbakken en speksteen. Voor de kinderen is er de ‘kunstzinnige marathon voor kids’. In een speciaal voor deze gelegenheid ingerichte expositie was werk te zien van de docenten en beeldende kunstenaars Astrid Vredegoor (schilderijen, tekeningen, etsen) en Arleen Nijman (keramiek).

Muziektheatervoorstelling
Een ander extra element dit jaar was de muziektheatervoorstelling ‘Het Mysterie van het Verdwenen Geluid’. De voorstelling die speciaal gericht is op kinderen zorgde voor een volle concertzaal. Na de opvoering bezochten de kinderen massaal de openbare lessen.

Proeflessen
Iedereen die niet in de gelegenheid is geweest om het Open Huis te bezoeken, kan individueel afspraken maken voor meer informatie. Ook kunnen er proeflessen gevolgd worden (3 lessen voor € 30). Dit kan ook in de gemeenten Oost Gelre en Aalten waar de lessen, bij voldoende aanmelding, op locatie worden gegeven.

Foto: Enno Achterhof
Foto: Enno Achterhof