Gezocht: Meezing-Kids

0
594

RockPops voor The Journey op zoek naar Meezing-Kids
Rockopera op Film
Rock- en Popkoor RockPops (met zo’n 80 leden uit Winterswijk en wijde omgeving) is druk bezig met de voorbereidingen voor een eigen RockPopera: The Journey. Deze opera vertelt het verhaal over de reis die onze Ziel tijdens ons leven maakt. Het eindproduct is een Engelstalige film gericht op wereldwijd bereik (via YouTube).
Kids gezocht
RockPops wordt voor deze RockPopera uitgebreid met RockPops-Friends én met een koor van 25 Kids (vanaf maart). Zo ontstaat er een megakoor van zo’n 120 zangers- en zangeressen, onder meer uit Winterswijk, Groenlo, Aalten, Bredevoort, Lichtenvoorde, Lievelde, Eibergen, Borculo, Silvolde en zelfs uit ‘s-Heerenberg.
Elk kind kan meedoen
En echt elk kind dat van zingen houdt, is van harte welkom om mee te zingen met het Kids-koor. Of je nu alleen komt of samen met je vriend(inn)en, broers en zussen, als je 6 jaar of ouder bent (maar nog geen 17) kun je meezingen. Zangervaring is niet nodig, maar mag natuurlijk wel. We gebruiken geen noten of stemtesten!
Multimediaal spektakel
Logo RockPopera The JourneyThe Journey is een Fantasy-verhaal dat tijdens de uitvoeringen door acteurs in het Engels wordt verteld op het witte doek. Het verhaal wordt ondertiteld in het Nederlands. Bij elke scène hoort een song, die door RockPops & Friends ten gehore wordt gebracht. De RockPopera heeft een speelduur van ongeveer 1 uur en wordt voorafgegaan door een kort voorprogramma. Het is een multimediaal spektakel, live-megakoor, meezing-evenement, theater, bioscoop, CD-opname en TV-registratie tegelijk.
Aanmelden
Aanmelden kan vanaf nu tot 1 maart 2016. Dat kan via de website: www.rockpopera.nl, maar je kunt ook gerust eens vrijblijvend komen kijken hoe het in zijn werk gaat als we repeteren (elke dinsdagavond in Boogie Woogie, Roelvinkstraat 2, 7101 GN in Winterswijk). Iedereen is van harte welkom vanaf 19.30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar songcoach Rob de Visser (rob@rockpopera.nl) of even met hem bellen (0543-565050 – kantooruren).
Thuisoefenpakket
De kids kunnen zich thuis voorbereiden met een thuisoefenpakket (kosten: € 25,00). Het pakket bestaat uit de 3 songs die het Kids-koor meezingt met RockPops & Friends tijdens de uitvoeringen.

Repetities en uitvoeringen in Boogie Woogie
De repetities zijn op:
Dinsdagavond 8 en 22 maart van 20.00 tot 20.30 uur
Dinsdagavond 5, 19 en 26 april van 20.00 tot 20.30 uur
Dinsdagavond 10 en 24 mei van 20.00 tot 21.30 uur
De uitvoeringen zijn op:
Zaterdag 28 mei (’s middags doorloop en concert van 20.00 tot 22.00 uur)
Zondag 29 mei (middagconcert van 14 tot 16 uur, avondconcert van 20.00 tot 22.00 uur) http://www.rockpopera.nl/pages/welkom.asp

????????
????????