Gratis cursus Duits

0
232

Korte handzame gratis cursus Duits door Grenzhoppers Business School

Op 23 en 30 september worden de eerste cursussen ‘Duits voor Winkelpersoneel’ door de Grenzhoppers Business School gegeven. In een op maat gemaakte cursus krijgen medewerkers uit de detailhandel, op een praktische en interactieve manier, onderwijs. De cursustijden zijn van 9.00 tot 13.00 uur.

Met ruim 2,2 miljoen bezoeken per jaar zijn Duitse toeristen enorm belangrijk voor Winterswijk en de Regio Achterhoek. ,,We doen veel aan grensoverschrijdende samenwerking en hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Bovendien is het leuk als je een Duitse bezoeker ook in het Duits te woord kunt staan,’’ vindt burgemeester Bengevoord van Winterswijk. De Grenzhoppers Business School biedt de training eind september 2 keer gratis aan. Onderwerpen als begroeten, vragen stellen en beantwoorden komen aan bod. Door middel van voorbeelden aangedragen door personeel wordt heel praktisch ingegaan op wat de winkels écht nodig hebben.
De cursussen zijn gratis en vinden plaats in het Raadhuis. Daarna zullen ook andere gemeenten in de Achterhoek cursussen verzorgen. Wilt u met uw winkelpersoneel meedoen? Mail dan: tgeurkink@winterswijk.nl