Groot carnavalsweekend cv. De Knorrepotten

0
577

Het is bijna weer zover dan barst het jaarlijkse carnavalsweekend weer los bij carnavalsvereniging de Knorrepotten in Meddo. De CV. De Knorrepotten houden hun carnavalsweekend van vrijdag 17 februari tot en met zondag 19 februari. Het gehele weekend wordt gehouden bij Café en Zalencentrum Spiekerman tevens hoofdsponsor van het carnaval. Het weekend start op vrijdag 17 februari met het carnavalsfeest voor de leerlingen van Basisschool ’t Kempken uit Meddo. De ouders zijn deze ochtend van harte welkom om deze ochtend mee te beleven.
Op zaterdag 18 februari is het tijd voor de grote carnavalsavond. Om halfacht opent zaal Spiekerman de deuren, waarna om 20:11 uur de spectaculaire openingsact van start gaat. Hierna zal het Prinsenpaar, Prins Roy en adjudant Koen hun proclamatie te houden. Burgemeester Thijs van Beem zal hierna het Prinsenpaar de sleutel overhandigen zodat zij het gehele weekend over Meddo en Winterswijk kunnen regeren. Ook wordt deze avond natuurlijk wederom de Pech- en Geluksvogel uitgereikt aan die personen die veel pech of juist geluk hebben gehad het afgelopen jaar. De Ere Garde (oud prinsen) zal ook dit jaar weer de Super Knorrepot bekent maken. Deze prijs wordt uitgereikt aan de persoon die veel voor de carnaval of Meddo heeft gedaan.
Na al deze officiële handelingen is het tijd om lekker los te gaan met medewerking van DJ Lucky & DJ Krabby, Dance, dance dance, “wonder & glamour boys en de hofdames. Als het feest lekker los is gekomen zal het stokje worden overgenomen door dj-duo de Party Poppers en door gaan tot in de kleine uurtjes.
Op zondag wordt het weekend afgesloten met het middagprogramma Kiek ’n Wa’t Wot de zaal is deze middag vanaf 13.30 uur geopend waarna om 14.00 uur de middag losbarst met verschillende gezellige activiteiten voor de kids. Deze middag wordt muzikaal omlijst door een optreden van Die Slingtaler uit Winterswijk. Natuurlijk kan men deze middag weer mee doen aan een aantal gezellige spellen waaronder Beerpong en Spijkerbroekhangen. Deze middag wordt gesponsord door Citywonen Eugelink- te Kortschot. De voorverkoop van de carnavalsavond is bij Spar Lanting te Meddo en Puts Bazar te Winterswijk. Voorverkoop € 6.00 en aan de zaal € 8,00. De entree voor het zondagmiddag programma in de voorverkoop is € 2,00 bij zaal Spiekerman en aan de kassa € 3,00.
Voor verdere informatie volg ons op onze Facebookpagina C.v. De Knorrepotten Meddo.