Handbal-HCW week 10

0
111

// W E D S T R I J D V E R S L A G E N  – H C W \\

HCW E-JEUGD
De HCW E-Jeugd speelde op zaterdagmiddag een uitwedstrijd tegen UGHV in. Het ging gelijk op in het begin. De doelpunten vielen aan beide kanten al snel. UGHV wist van aanpakken, en dat kwam in het voordeel van HCW en kregen een mooie penalty. Hiermee kwam HCW op voorsprong. Met rust stond het 6-9.
De tweede helft wist UGHV de bal goed te onderscheppen. HCW bleef haar eigen spel spelen en speelden goed over naar elkaar. Tot het einde was het spannend en leuk om naar te kijken. Het is HCW weer gelukt! Eindstand 14-15.
Nog even mooie shoot outs gooien als afsluiting en met de overwinning weer op naar huis.
HCW D-JEUGD
Vandaag speelden de HCW D-Jeugd uit tegen Pacelli in Zieuwent. Ze hadden veel praatjes in de kleedkamer en voor de wedstrijd! Erg gezellig. De eerste helft speelden ze goed en snel, alleen misten ze wel veel kansen die ze heel mooi creëerden. Met de rust stond het dan ook 7-7. Na de rust verloor HCW een paar keer de bal waardoor Pacelli mooie break-outs konden maken en al snel stond het Pacelli op voorsprong. HCW ging weer beter spelen, maar toch misten ze helaas ook weer veel kansen. Maar helaas wilde het niet meer lukken voor HCW om de achterstand terug te winnen. De eindstand was 13-9 voor Pacelli.
HCW C-JONGENS
Zondag 11 maart werd de wedstrijd tussen Erica Brummen en HCW C-Jongens gespeeld. De wedstrijd begon meteen heel krachtig en het ging heel gelijk op, de ruststand was 9-10. In de rust was er een keeper wissel bij HCW. Brummen stond toen een tijdje voor maar HCW herpakte zich, het ging ook weer heel gelijk op, en werd het uiteindelijk 18-18
HCW C-MEIDEN
De HCW C-Meiden begonnen de wedstrijd om 14:15 in Varsseveld tegen Reflex. Direct begonnen ze met een achterstand, maar langzamerhand begon HCW de achterstand in te halen met een goeie verdediging. Met een ruststand van 6-6 gingen ze in de 2de helft nog sterker in de aanval en dat zorgde voor mooie doelpunten. Uiteindelijk werd er in de laatste seconde nog gescoord en was de eindstand 9-14 voor HCW.
HCW B-JONGENS
De HCW B-Jongens speelden een uitwedstrijd tegen Borhave. Eindstand 34-14 waardoor Borhave kampioen is geworden. Helaas geen verslag ingeleverd.
HCW DAMES 2
HCW Dames 2 ging zondag op pad met 2 C-meiden en begonnen aan de returnwedstrijd tegen Reflex. Tot de stand van 5-3 ging het gelijk op! Daarna kreeg HCW het moeilijker zowel in de aanval als de verdediging. Ruststand 14-6. Tweede helft ging voor HCW wel wat beter, maar de achterstand was te groot. Eindstand 24-11.
HCW HEREN 1
De HCW Heren hebben een uitwedstijd gespeeld tegen de Stormvogels in Haaksbergen. De wedstrijd is verloren met 23-11 waarnaar de Stormvogels kampioen zijn geworden. Geen wedstrijdverslag.