HIER exposeert bij Ankomm’n

0
207

Sonja en Jacqueline exposeren van 8 september t/m 1 oktober bij gastgalerij Ankomm’n.

Sonja en Jacqueline nemen bij HIER in Winterswijk deel aan de creatieve dagbesteding, wekelijks schilderen zij. Deze dagbesteding, bezig zijn met de eigen creativiteit, brengt hen dichter bij zichzelf en geeft daarmee rust. Sonja schildert van ‘binnenuit’ zij laat gebeuren, zonder vooropgezet plan.

Jacqueline begint met een voorbeeld dat haar aanspreekt en voegt daar haar eigen verzinsels, kleuren en patronen, aan toe. Bij de exposities die gastgalerij Ankomm’n organiseert staat het stimueleren van het creatieve in de mens, bij de bezoeker en bij de maker, voorop. Het gaat niet in de eerste plaats om zoeken naar kunst met de grote K. Uitgangspunt is dat creativiteit een belangrijk onderdeel is van je menszijn.

Het ontwikkelen van je creactiviteit zorgt ervoor dat je dichter bij jezelf komt. Daarom was het antwoord op de vraag van de creatief begeleider van HIER of Sonja en Jacqueline bij Ankomm’n mogen exposeren ‘ja’. Mogelijk krijgen zij met hun expositie bij Ankomm’n een duwtje in de rug. Ook zijn de gesprekken met de bezoekers stimulerend, is de ervaring. Sonja is de zondagmiddagen 16, 23 en 30 september vanaf 14.00 uur mogelijk ook zelf aanwezig. Voor meer informatie over HIER zie www.hierzorg.nl
Gastgalerij Ankomm’n vindt u aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle. Ankomm’n is in september geopend op do-vr-za-zo-ma van 09.30 – 17.00 uur. U kunt de Mentinkweg het best inrijden vanaf de Rondweg-West.