Illusionist bij Ankomm’n

0
185

Illusionist Eduardo Páez Bianco 21 augustus bij Ankomm’n

Eduardo Páez Bianco werd geboren in Buenos Aires, Argentinië. Hij staat bekend onder zijn artiestennaam als COLORETE en sinds 1979 presenteert hij zijn gevarieerde shows als goochelaar en komiek in Zuid Amerika. Als goochelaar werkte hij op honderden evenementen en congressen voor grote bedrijven zoals Ford, Renault, Chase Manhattan Bank en Boston Bank. Met zijn show ‘Humor and Magic’ toerde hij onder meer door Panama, Colombia, Aruba, Brazilië en Paraguay.
In de eerste jaren van deze eeuw presenteerde hij shows in diverse amusementsprogramma’s op de Mexicaanse televisie. Verder was hij werkzaam in grotere hotels zoals Fairmont, Flamenco Xcaret, NH, Palace keten en Four Seasons. Momenteel verblijft hij in Spanje en is hij met enige regelmaat in Nederland. Bij zijn optreden demonstreert hij zijn expertise en ruime ervaring, daarin herken je in hem de complete artiest voor allerlei soorten publiek. Bij Ankomm’n voert hij z’n acts ‘close up’ uit en gaat daarbij van tafel naar tafel, zodat je met eigen ogen kunt zien wat er gebeurt.

“Suspend for a moment your disbelief and encounter once again the sense of wonder you knew when there was… magic!” – Andrew Lord 

Deze bijzondere illusionist is 21 augustus te beleven bij Ankomm’n om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Aanmelden met NAW-gegevens via anita@ankommn.nl. Gastgalerij Ankomm’n ligt aan de Mentinksweg 5 in Winterswijk-Corle.

Hieronder twee video links. De 2e link is een video geheel in het Spaans, echter geeft dit wel een goed beeld van zijn huidige shows. Uiteraard zal hij het bij Ankomm’n in het Engels doen.

https://youtu.be/BsiII_6yFIohttps://youtu.be/BsiII_6yFIo

https://youtu.be/fwJEQBHW2Achttps://youtu.be/fwJEQBHW2Ac