Jamsessies Together On Stage

0
114
Jamsessie Lamme Hertog

Nu de dagen weer korter en donkerder zijn kan men zich gelukkig weer verheugen op gezellige muzikale zondagmiddagen in het centrum van Winterswijk. Together On Stage (TOS) verzorgt dit najaar weer een aantal jamsessies voor een ieder die van muziek maken houdt en dit samen met andere muzikanten wil doen. De organisatie van TOS maakt zich sinds 2017 hard voor meer muziek in de gemeente Winterswijk en organiseerde afgelopen 14 juli het eerste tuinenfestival van Winterswijk; Lokaal Kabaal.

Jamsessie zondag 1 december

Dit najaar organiseert Together On Stage opnieuw jamsessies waarbij iedereen die passie voor muziek heeft welkom is om deel te nemen, te komen kijken en/of te luisteren. Ook jong talent is meer dan welkom om ervaringen op te doen door voor een klein publiek te zingen en/of te spelen. De deelname is gratis en voor geluid wordt gezorgd. De jamsessies zijn laagdrempelig opgezet waarbij juist ook mensen die nog nooit voor publiek hebben gezongen of gespeeld de ruimte krijgen hun eerste ervaringen op te doen. De eerstvolgende jamsessie van dit najaar vind plaats op zondag 1 december bij de Revolutie, Markt 27 in Winterswijk. Van 14.00 uur tot 17.00 uur kan er gejamd worden en aansluitend wordt er afgesloten met een lokale band.
De jamsessies worden mede mogelijk gemaakt door JASPER Muziek en White Noise Studio uit Winterswijk.

Together On Stage
Na TOSFEST, de TOS-Challenge, de jamsessies en afgelopen juli de succesvolle eerste editie van Lokaal Kabaal is Together On Stage uitgegroeid tot een muzikaal platform dat muzikale samenwerkingen en ontwikkelingen stimuleert. Ook in toekomst belooft de organisatie nog meer mooie muzikale evenementen in Winterswijk neer te zetten. Wie op de hoogte wil blijven van toekomstige evenementen doet er goed aan de facebookpagina van Together On Stage Winterswijk in de gaten houden: www.facebook.com/toswinterswijk