Jubileum concert van Premium

0
543
SONY DSC

Waar Premium binnenkomt, ontstaat plezier. Zes creatieve, energieke Achterhoekse kerels die enthousiasme, strakke covers en interactie met het publiek in een juiste dosis combineren. Al sinds de oprichting in 2002 (inmiddels zo’n 200 optredens geleden!) blijkt deze formule nog steeds een groot succes. Of het nu een groot festival is of een klein besloten feest; het dak gaat er af!

Fotoreportage: Alex en Janneke van der Galiën
Een van de hoogtepunten in het bestaan was de deelname aan The Clash of the Coverbands in 2006. Via Tivoli Utrecht en Paradiso Amsterdam stonden zij uiteindelijk in Studio 22 in Hilversum als landelijke finalist op het podium. De band deelde de jaren daarna het podium met talloze acts als Barry Hay, Band Zonder Banaan, Kensington, DJ Paul Elstak, Hilversum House Maffia. Boh Foi Toch en nog vele anderen.
Op de kermis in Lichtenvoorde trokken ze ruim 3000 bezoekers naar “de zaak op straat”

Sinds begin 2015 heeft Premium een fonkelnieuwe samenstelling en is de drang om op te treden nog nooit zo groot geweest. Met een repertoire variërend van top 40 hits, herkenbare golden oldies, catchy popsongs, scheurende gitaarmuziek en ook dance weten ze op elke gelegenheid in te spelen.

Op het 15 jarig jubileumfeest dat Premium in maart 2017 hield heeft de inmiddels 6-koppige formatie een groot feest met ruim 1500 bezoekers georganiseerd in een in grote feesttent op festival terrein “de porre” in Harreveld.
De kaartverkoop startte 1 januari 2017 en was 15 februari boven verwachting volledig uitverkocht!!
Op 1 april staat de band in het voorprogramma van de Golden Earring in Lichtenvoorde en vanaf daar zal het festival/kermis seizoen van 2017 voor de band weer losbarsten.

Bezetting:

Zanger: Luuk Penterman
Gitaar: Dorus Wolters
Gitaar: Ludo Waenink
Basgitaar: Joep Lankveld
Toetsen: Jan Willem Kolkman
Drums: Harm-Jan Klein Gunnewiek

Website: www.premiumrocks.nl