Kerstsfeer bij De Woord

0
388

Muzikaal genieten van de kerstsfeer bij Restaurant de Woord in Winterswijk

De blaadjes vallen van de bomen, het wordt weer vroeg donker, de temperatuur daalt en we zoeken met z’n allen binnen de gezelligheid weer op. Lekker bij de kachel, kaarsjes aan. Alles ademt de sfeer van Kerst, warm en gezellig, met mensen om je heen die je dierbaar zijn. Houdt u ook zo van deze sfeer? Dan is het Christmas Classic Concert bij Restaurant De Woord iets wat u niet mag missen.
Om in te haken op de gezellige sfeer rond Kerst organiseert Restaurant De Woord een gezellige avond waarbij het culinaire aspect cultureel wordt versterkt. Op 10 december a.s. kunt u bij De Woord genieten van een 4-gangen diner onder de muzikale begeleiding van een Christmas Classic Concert. Vanaf 16:00 uur bent u welkom en wordt u ontvangen met een welkomstaperitief en een hapje. Miriam van Dixhoorn op viool en Peter Westera op piano verhogen de sfeer met hun ambiancemuziek, waarbij ze putten uit een breed repertoire van achtergrondmuziek, zigeunermuziek en licht klassieke muziek.
Aansluitend worden de smaakpapillen geprikkeld door een heerlijk 4-gangen diner. Terwijl u geniet van het speciaal voor deze avond samengestelde menu, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met uw dieetwensen en voorkeuren, wordt u tussen de gangen door verrast door korte concertjes. Henriëtte van Lith (zang), Miriam van Dixhoorn (alt-viool), Christien Lobeek (dwarsfluit) en Peter Westera (piano) weten met hun brede repertoire bestaande uit de mooiste klassieke kerstliederen hoe ze de sfeer kunnen verhogen.
Dit belooft een mooie avond te gaan worden, reserveren is daarom gewenst. Meer informatie of een reserveringsformulier vindt u op www.dewoord.nl