Kom shoppen bij de brandweer

0
414

Bij een woningbrand heb je gemiddeld 3 minuten om jezelf en je huisgenoten in veiligheid te brengen. Lukt je dat? Wat moet je daarvoor doen? Om hier achter te komen kun je vanaf donderdag 22 februari 2018 acht weken lang terecht in de ‘Three Minute Store’ van brandweer Noord- en Oost-Gelderland in Winterswijk.

Eerder was de ‘Three Minute Store’ te vinden in Zutphen, Doetinchem, Harderwijk en Apeldoorn. Dit ‘Pop-Up Store concept’ is bedoeld om de inwoners van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland over brandveiligheid voor te lichten.

De winkel is te vinden in het voormalige kantoor van SNS, Torenstraat 9 in Winterswijk. Naast de brandweer Pop-Up Store zijn er ook andere maatschappelijke en vrijwillige organisaties in het pand te vinden. De brandweerwinkel is elke vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur open.

Op donderdag 22 februari om 17.00 uur is de officiële opening van het hele SNS-kantoor en alle deelnemende organisaties. Op vrijdag 23 februari is het pand geopend voor bezoekers. Iedereen is van harte welkom om vanaf de 23e  onze Pop-Up Store te bezoeken.