Landgoed De Zonnebloem

0
246

Wij zijn 1 & 2 Acoustic.

Een formatie die U meeneemt in de wereld van pop en countrymuziek, geheel op eigen wijze uitgevoerd. Zangeres Natascha wordt met veel bezieling en plezier ondersteund door gitaristen Hans en Gert. Een akoestische reis door de tijd en verschillende muziekstijlen met muziek van o.a: Moody Blues, Chris Isaac, Golden Earring, Melissa Etheridge maar ook Elvis Presley, Metallica, Eagles en Ilse deLange.

Laat U verrassen door de fantastische vocale uitvoeringen door Natascha, die al menig luisteraar tot zwijgen heeft gebracht. 1 & 2 Acoustic zijn: Natascha Dequelle, Hans Blecking, Gert van Beek.

Entree is gratis, we vragen om een vrije gift van het publiek. Klein-Kunstpodium Landgoed De Zonnebloem is een openluchtpodium. Er zijn banken om op te zitten, een eigen tuinstoel meenemen mag natuurlijk. Koffie, thee en ijs verkrijgbaar. Welkom!

Henk Lammers verwerkt vreugde en verdriet, observaties en alles wat indruk maakt in een taal die zich weinig aantrekt van de wetten van rijm. Zijn teksten volgen het ritme van zijn eigen gevoel.

Zijn gedichten worden sfeervol ondersteund en/of afgewisseld door de muziek van singer/songwriter Rob Hustings. Rob Hustings (von der Hooff) is een muziekliefhebber in hart en nieren en schrijft eigen nummers, die veelal melancholisch maar ook vrolijk van aard zijn. Geïnspireerd door het leven en maatschappelijke thema’s. De set bevat afwisselend covers en eigen werk. Rob begeleid zichzelf hierbij op gitaar.

Entree is gratis, we vragen een vrije gift van het publiek. Er zijn banken om op te zitten, een eigen tuinstoel meenemen mag natuurlijk. Koffie, thee en ijs verkrijgbaar.

BloemenPluktuin ‘Klein Paradijs’ op Landgoed De Zonnebloem bij Winterswijk is een fijne plek om te genieten.

Je kunt hier een mooi boeket komen plukken en je zelf samengestelde kruidenthee drinken. Natuurlijk is er ook koffie, limonade en ijs!