Margriet Koster bij Ankomm’n

0
98

Margriet Koster uit Terborg exposeert vanaf 1 augustus bij Ankomm’n

Ook in augustus tot en met maandag de 27e is er weer een nieuwe kunstenaar die in de koeienstal-galerie haar intrek neemt. Margriet zelf aan het woord: “Schilderen is een van mijn hobby’s. Ik ben autodidact. In 1988 ben ik begonnen bij de Ulftse kunstenaar Ben Overkamp met olieverf. Daarna heb ik verschillende cursussen in aquarel gevolgd.”

“Ondermeer bij de Varsseveldse kunstenares Ineke Wisselink om de moeilijke techniek van aquarel te verbeteren en te verfijnen. Corrigeren is in deze techniek nauwelijks mogelijk omdat de verf meteen in het papier trekt. Ik heb ook een paar jaar met acrylverf geschilderd wat weer een totaal andere techniek is, met krachtige kleuren.”

Door vele cursussen en workshops probeer ik mijn werk te verbeteren en te verfijnen. Al jaren maak ik deel uit van de schildersgroep “Perspectief” uit Dinxperlo en zo gauw het weer het toelaat gaan we buiten schilderen.

Het is een ontzettend leuke en ontspannende bezigheid met voor mij ook leuk resultaat!!” Margriet is zelf aanwezig op alle zondagen, behalve 9 augustus, dan is ze er vrijdag 7 augustus; op die dagen vanaf 14.00 uur. Margriet heeft al op veel andere lokaties geëxposeerd.

Gastgalerij Ankomm’n is geopend op vrijdag en maandag van 09.30 – 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.30 – 18.00 uur. Het adres is Mentinkweg 5, het best te bereiken vanaf Rondweg–West! Tijdens de openingstijden is de expositie vrij te bezichtigen, vrije gift is welkom.