Nieuw theaterseizoen DRU

0
117

Nieuw theaterseizoen van start bij DRU Cultuurfabriek

Afgelopen week was het startmoment van het nieuwe theaterseizoen van de DRU Cultuurfabriek. Met oude bekenden en nieuwe namen, met magische momenten voor (piep)jong en oud. Met hoogtepunten, feestjes en jubilarissen. Want juist in dit jubileumjaar waarin het DRU Industriepark 10 jaar bestaat, is het programma extra feestelijk.

Met verschillende jubilarissen; Enge Buren viert zijn 25-jarig bestaan, het Munsterlandfestival 10 jaar en Angela Groothuizen wordt 60 en zit 25 jaar in het vak. Met nieuwe én doorgewinterde cabaretiers zoals Alex Ploeg, hét Comedy Talent van 2018, en Veldhuis & Kemper die al 20 jaar aan de weg timmeren met voorstellingen en liedjes. Ook de mannen van Op Sterk Water met hun grappige improvisatietheater staan geprogrammeerd voor een avond verbale acrobatiek.
En voor het eerst is er een balletvoorstelling in de Rabobankzaal. Dat is bijzonder omdat balletgezelschappen niet vaak optreden in kleinere zalen. In de Kerstvakantie komt het jonge Kiev Ballet met het wereldberoemde sprookje de Notenkraker (4+).
Er zijn fijne muziekavonden gepland met o.a. Joris Linssen & Caramba, The Wieners die een eerbetoon brengen aan The Everly Brothers, gitaarvirtuoos Harry Sacksioni en de Nits.
Natuurlijk worden de kleintjes niet vergeten; verhalen komen tot leven met Buurman en Buurman, Nijntje en Dribbel.

In dit jubileumjaar vieren we 10 jaar DRU Industriepark op 25, 26 en 27 oktober met een groot festivalweekend. Georganiseerd door alle partners op het park tezamen. Een weekend vol highlights, concerten, exposities, evenementen en rondleidingen: het DRU Industriepark als ijzersterke locatie!
Kortom, je bent meer dan welkom om volop te genieten, te ervaren en beleven. Laat je inspireren door wat jou raakt met veel prachtige momenten!

Kijk voor het volledige programma op de website www.drucultuurfabriek.nl