Nieuwe opzet LEGOdag

0
303

Samen Bouwen voor Kinderen Dag in voorjaarsvakantie

Op woensdag 6 maart organiseert Rotary Winterswijk in Theater De Storm de ‘Samen Bouwen voor Kinderen Dag’. Kinderen kunnen tussen 10.00 uur en 16.00 uur de hele dag bouwen met verschillende constructiematerialen. De opbrengst gaat geheel naar het goede doel: de racerunners.

 

 

 

Opvolging LEGOdag
De ‘Bouwen voor Kinderen Dag’ is de opvolger van de traditionele LEGOdag. Naast bouwen met LEGO kunnen kinderen ook spelen met o.a. K’NEX, LAQ en KAPLA. Omdat er veel divers constructiemateriaal is, zijn de kinderen de hele dag welkom om te bouwen. Gedurende de dag is er tevens een aantal challenges.

Kaarten reserveren
Entreeprijs: € 5,- (kinderen) en € 3,- (volwassenen). Meedoen aan een challenge kost €1,- per ronde. Entreekaarten kunt u kopen bij Theater De Storm: www.theaterdestorm.nl/bouwdag

Opbrengst voor het goede doel
Met een racerunner kunnen kinderen met een ernstige lichamelijke beperking toch een sport beoefenen. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan de aanschaf van één (of meerdere) trainingsracerunners voor Achterhoekse sportverenigingen, scholen en/of instellingen.

Speelgoedbank
Daarnaast zamelt de Rotary speelgoed in voor de Speelgoedbank (geen knuffels).