Nieuwe uitstraling voor Identic Tandtechniek

0
817

Identic Tandtechniek heeft zichzelf helemaal in een nieuw jasje gestoken: een jasje dat beter aansluit bij de professionaliteit en innovativiteit waar het Winterswijkse tandtechnisch laboratorium voor staat.

Identic: een allround laboratorium
Identic Tandtechniek is gevestigd aan Beatrixpark 16 in Winterswijk. Identic is uitgegroeid tot een middelgroot allround laboratorium en realiseert al ruim 30 jaar in opdracht van tandartsen en tandprothetici (zowel uit Nederland als Duitsland) diverse tandtechnische werkstukken.

Veelzijdig en professioneel
Identic loopt voorop in de digitalisering van de tandheelkunde en tandtechniek. Dhr. Pes, bedrijfsmanager van Identic vult aan: ‘Naast alle digitale technieken bieden wij vanzelfsprekend ook nog de traditionele handmatig ontworpen gegoten techniek, die bij sommigen nog de voorkeur geniet. Onze technici beschikken over ruime ervaring, worden voortdurend geschoold en werken met zowel de traditionele als ook de nieuwste technieken. Wij hebben een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en service en daar zijn we trots op!’
De uitstraling van Identic is al in die jaren onveranderd gebleven. Dhr. Pes: “We hebben ons als bedrijf enorm ontwikkeld, we opereren op het hoogste niveau en werken met de nieuwste technieken. We merkten dat onze uitstraling niet met ons mee is gegroeid”. Dus redenen genoeg om de uitstraling van Identic op te frissen en beter af te stemmen op het vooruitstrevende, innovatieve en professionele bedrijf dat ze zijn.

Nieuw gezicht
Om dat te realiseren is het Winterswijkse reclamebureau Bij Dageraad benaderd, met de opdracht om het logo herkenbaar te houden, maar meer van deze tijd te maken. Het nieuwe logo is intussen doorgevoerd in alle uitingen zoals de huisstijl, brochures, de internetsite en de in het oog springende gevelreclame. Een heel nieuw gezicht! www.identic.nl