Nieuws over Ankomm’n

0
229

 Anne toch over haar nieuwe boek ‘Achter de Sluier’

Gastgalerij Ankomm’n gaat in afwachting van de aangevraagde vergunningen even alleen verder als boerderijterras met exposities en daaraan gerelateerde presentaties. Daarom geeft Anne van Beusekom (1951) uit Groenlo alsnog donderdag 2 mei haar presentatie over een proces van jaren waar zij doorheen gegaan is. Gedurende de laatste vijftien jaar heeft zij haar derde generatie ‘oorlogstrauma’ verwerkt met therapiën, coaching en familieopstellingen. In die tijd kwamen spontaan de gedichten, de schilderijen en de foto’s.

Anne van Beusekom

Anne heeft op latere leeftijd ontdekt dat zij dat oorlogstrauma van haar oma als een ‘verstekeling’ in zich droeg. Oma heeft tijdens de vrijheidsstrijd in Indonesië daar een tijd in de gevangenis doorgebracht. Tijdens de presentatie gaat Anne in op het hele proces van ontdekkingen en ook van bevrijding. Ze hoopt toehoorders te inspireren. Heeft niet iedereen zijn eigen angsten en onzekerheden?

 

De presentatie is 2 mei bij Gastgalerij Ankomm’n, inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur de toegang is vrij, een vrije gift in hoge hoed welkom. Het adres is Mentinkweg 5, Winterswijk – Corle. Rijdt de Mentinkweg in vanaf Rondweg-west.