Notariskantoor Hobbelink & Buitink bestaat 25 jaar!

0
312

Op 1 maart is het 25 jaar geleden dat de Winterswijkse notarissen Hobbelink en Buitink hun krachten gingen bundelen. Hoewel de naamgevers al lang niet meer aan het kantoor verbonden zijn, bestaat de naam van het notariskantoor nog steeds. Het is een begrip in de hele regio. Het kantoor is sinds april 2010 gevestigd aan het Beatrixpark te Winterswijk, een gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk kantoor. In de loop van de tijd zijn wij uitgegroeid tot een kantoor met diverse specialisaties, vertelt notaris en mediator Ans Post. Naast de “gebruikelijke” notariële werkzaamheden hebben wij ons ondermeer gespecialiseerd in de agrarische praktijk, kavelruil, mediation, echtscheidingsbemiddeling en estate-planning.

Onze praktijk telt ondertussen drie notarissen (Ans Post, Roberto Cancian en Erik Oostrik), waardoor het mogelijk is om ons op diverse rechtsgebieden te specialiseren. Hierin kunnen wij ons onderscheiden van de kleinere kantoren.

De samenleving is veel complexer geworden en vraagt om onze gespecialiseerde kennis. In de online samenleving lijken veel zaken eenvoudig via het internet te regelen, maar ons werk blijft maatwerk. Dat is nu juist het mooie van ons vak: de aandacht voor de klant en zijn of haar situatie, zo vertelt Ans Post. Wij denken mee en kunnen de juridische mogelijkheden overzien. Ons kantoor gaat volop mee met de ontwikkelingen. Zo hebben wij onlangs het online dossier geïntroduceerd. Onze klanten kunnen, als zij dat willen, via een beveiligde internetverbinding, hun dossier en hun documenten raadplegen. Maar natuurlijk denken wij ook mee met de klanten die dat liever niet willen. Die krijgen hun documenten gewoon op papier.

Dit jaar zal voor ons kantoor in het teken staan van ons 25-jarig bestaan.