Ontdek wie je bent

0
288

Ontdek wie je bent met Werkcafé Winterswijk

Werkcafé Winterswijk, een netwerkgroep voor werkzoekenden in Winterswijk en omgeving, organiseert op donderdag 15 december een nieuwe bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt een lezing gegeven over het DISC model, een model om jouw eigen persoonlijkheid te ontdekken. De lezing wordt gegeven door Paul Sikkes. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats bij Grand Café Willinks aan de Wooldstraat 61 in Winterswijk. De toegang is gratis.

werkcafe_logoTijdens de thema-avond word je bekend gemaakt met verschillende uitkomsten van het DISC-model. Het model geeft onder andere inzicht in: jouw gedragsstijl, jouw stijl van communiceren, jouw behoeften en kwaliteiten. Kortom, het geeft een beeld van wie jij bent. Daarnaast biedt inzicht in bovenstaande factoren en kennis van de verschillende stijlen jou vele voordelen zowel in je privé- als werkomgeving. En ben je op zoek naar een nieuwe baan dan zal je daarna gerichter solliciteren, omdat je nu beter weet wat je wilt, welke omgeving bij je past en wat je kwaliteiten zijn. De kans om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek is vele malen groter. Je laat zien wie je bent!
Om er zeker van te zijn dat iedereen een zitplaats heeft worden belangstellenden verzocht zich aan te melden via werkcafewinterswijk@gmail.com