Oost Gelders Jeugdorkest brengt ‘Brains’!

0
285

Op zaterdag 18 maart brengt het Oost Gelders Jeugdorkest onder leiding van dirigent Henk-Jan Heijnen het unieke concert Brains in Muziekcentrum Borculo. Tijdens deze avond staan onze hersenen centraal, het meest fascinerende orgaan van het menselijk lichaam. Neurochirurg in opleiding Saman Vinke vertelt over de werking van onze hersenen en wat muziek met ons brein doet. Het Oost Gelders Jeugdorkest speelt hier bijpassende muziek bij, ondersteund door zanger Mark van der Mierden. Het concert wordt gepresenteerd door muziektherapeut Hans Roerdinkholder.

Oost Gelders Jeugdorkest
Het Oost Gelders Jeugdorkest is een uniek harmonieorkest op projectbasis voor getalenteerde muzikanten in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar, afkomstig van zo’n 25 verschillende orkesten uit de regio. Na slechts een kennismakingsrepetitie en een repetitieweekend verzorgen zij een concert. Na acht succesvolle edities in Groenlo, Ulft, Dinxperlo en Winterswijk is het nu tijd voor de negende OGJO-editie: ‘Brains’!

Kaarten bestellen
Het concert Brains vindt plaats op zaterdag 18 maart 2017 om 20:15 uur in Muziekcentrum Borculo (Haarloseweg 7, Borculo). Kaarten zijn voor 15,00 euro (inclusief pauzedrankje en garderobe) verkrijgbaar via de website van OGJO www.ogjo.nl. Voor jeugd t/m 14 jaar is er een gereduceerde entreeprijs van 7,50 euro per persoon.