Open Tuindagen!

0
254

Het voorjaar komt eraan op naar de Open Tuindagen!

Op zaterdag 21 en zondag 22 maart organiseren Groencentrum Wenninkhof, Ten Dolle Tuinmachines en Overkamp bouwmaterialen weer hun jaarlijkse Open Tuindagen. Dit jaar in een compleet vernieuwd Groencentrum van Wenninkhof.

Diverse hobbyisten laten hun eigen gemaakte producten zien en verkopen. Van honing tot aan het vorm/figuurzagen van houtstammen. De nieuwste soorten verharding als ook de nieuwste tuinmachines worden laten zien. Wegens brand in het Groencentrum van Wenninkhof afgelopen december is het Groencentrum compleet vernieuwd en qua plantensoorten uitgebreid. Ook biedt ons Groencentrum nu boeketten, bloem arrangementen en bloem abonnementen aan.

Op zaterdag 21 maart zal de DCM vertegenwoordiger uw grond testen dus ook voor specifieke vragen kunt u terecht! Natuurlijk zullen onze hoveniers ook aanwezig zijn op beide dagen om uw grond en of vijverwater te testen, tuinvragen te beantwoorden en om u weer Tuingelukkig te maken! Er zal op het gebied van wateropvangen en sproeisystemen de nieuwste snufjes getoond worden. Vanaf 1 februari 2020 is Wenninkhof ook officieel partner van NL Greenlabel, We vinden het belangrijk dat tuinen “Levend” worden ingericht volgens het handboek de “Levende Tuin” waarbij o.a. Biodiversiteit, hergebruik hemelwater en hoe om te gaan met afval centraal staan. Vragen en of hulp nodig bij het (her)inrichten van uw border ook daarvoor bent u in ons Groencentrum aan het goede adres. Ten Dolle Tuinmachines laat op het gebied van tuinmachines de nieuwste accu machines zien van het merk Ego. Tevens kunt u hiervan ook machines proberen om een goed gevoel te krijgen wat een kracht er achter deze machines schuil gaat. BPG Overkamp bouwmaterialen laat op het gebied van bestrating en tuinhout diverse materialen zien. Alles om van uw tuin een paradijs te maken vindt u 21 en 22 maart tijdens de Open Tuindagen.

De Open Tuindagen zijn op zaterdag 21 maart van 10 tot 16 uur en zondag 22 maart van 11 tot 16 uur! Kom voorjaar proeven… kom naar Wenninkhof! De koffie staat klaar!