Optimale vitaliteit

0
119

Optimale vitaliteit en een gezond gewicht – Ervaar hoe fijn het is om je vitaler en gezonder te voelen

Irene Huiskamp geeft samen met 3Care op woensdag 21 maart een lezing over het vitaliteitsprogramma van 3Care. Op deze, vrijblijvende, informatie avond kun je een gratis bodyscan en bio-resonantie meting laten maken waardoor er eventuele problemen/disbalans in je lichaam zichtbaar worden. Denk hier bijvoorbeeld aan vitaminen en/of mineralen tekort.
Dit vitaliteitsprogramma werkt vanuit de gedachte dat een gezond en schoon lichaam zichzelf kan herstellen. Onze verre voorouders aten in de juiste verhouding, zonder dat men er zich van bewust was. Tegenwoordig is dit niet meer vanzelfsprekend. In onze huidige tijd mogen we weer leren om dichter bij de oorspring van onze leefstijl te komen zodat we alle belangrijke voedingsstoffen binnen krijgen.

Irene Huiskamp

Veel mensen lopen met klachten rond die met voeding en reiniging van je lichaam hersteld kunnen worden. Door het aanpassen van je leefstijl en door e lichaam de juiste voedingstoffen aan te bieden, zul je je weer fit en vitaal voelen en er ook zo uitzien! Darmherstel, buikvek verbranden en het aanvullen van tekorten vormen de top 3 van een goed basis in de gezondheidszorg. Snel en effectief resultaat, dat wil toch iedereen.

Samen onderweg naar beter.
Wil jij weten of jij vitaminen en/of mineralen tekort hebt? Bel 0624274766 en geef je op voor de informatieavond en vrijblijvende metingen. Op naar een optimale vitaliteit, goed gevoel en gezond gewicht.

woensdag 21 maart kantine van FC Winterswijk (Jasperweg 5)
Vanaf 19.00 uur kun je terecht voor de metingen
20.00 uur start de lezing
Graag aanmelden via 0624274766 of info@irenehuiskamp.nl