Paardensport week 17

0
234

Winterswijkse Ruiter & Ponyclub leden scoren buiten Winterswijk
Een aantal leden heeft deze week weer goed gepresteerd op diverse concoursen buiten Winterswijk. Zo ging Liza Aarnink met haar pony Twister naar een dressuurwedstrijd in Eibergen. Daar reed ze een dressuurproef in de klasse L2 en behaalde daar een tweede prijs met 208 punten. Franne Wolterink zadelde Dino Gomell op voor een L1 debuut in de dressuur. Ze reed in Eibergen naar twee eerste plaatsen met maar liefst 220,5 en 214,5 punt! Geweldige scores!
Tessa Delger stelde haar E-pony Cindi op de proef; zij reden twee wedstrijden deze week. De eerste prijzen mocht ze meenemen vanuit Geesteren. Daar reed ze in de klasse M2 190,5 en 189,5 punt bij elkaar. Ze mocht hierdoor tweemaal het hoogste podium op het ereschavot betreden. Later in de week mochten ze mee springen met de paarden in de klasse B, maar ditmaal in Eibergen. Ze behaalden een mooie vierde prijs met 70 punten voor stijl. Marly Aarnink ging de springring in met haar paard Wallstreet. Ze reden een rondje in de klasse B en behaalden een derde prijs.
Kimberly Louwerse mocht met haar paard Elske starten in de klasse B dressuur in Markelo. Hier behaalde het mooie koppel een eerste prijs met 195,5 punten.
Gefeliciteerd allemaal met jullie prijzen!