Paardensport week 27

0
73

WR&PC leden naar Gelderse kampioenschappen springen

Afgelopen weekend werd de derde en tevens laatste selectiewedstrijd verreden in aanloop naar de Gelderse kampioenschappen. Diverse combinaties van de WR&PC wisten zich te selecteren.
In de klasse B cat. C werd Sofie ten Pas samen met Twix kringkampioen. Hiermee verdienden zij een startbewijs voor de Gelderse kampioenschappen. In de klasse B cat. D/E is Marly Aarnink met Cantodea reserve-kringkampioen geworden en daarmee ook afgevaardigd. In dezelfde klasse mogen ook Indy Hoftijzer en Pandour aan de start komen.
Bij de paarden mogen Dominique Tolsma en Dominent aan de start komen in de klasse B. Zij werden reserve-kringkampioen.

Kringkampioen Sofie ten Pas

Ook staan er nog enkele combinaties reserve. Mocht er een deelnemer uitvallen, mogen zij alsnog deelnemen. Dit zijn: Jade ten Pas met Chico (klasse B cat. A/B, 2e reserve), Yasmin Smalbraak met Landsbury Blue Print (klasse B cat. C), Lotte Houwers met Lars (klasse B cat. D/E), Franne Wolterink met Dino Gomell (klasse L cat. D/E, 2e reserve), Thirsa Oonk met Beau (klasse M cat. C), Tessa Delger met Wodan (klasse M cat. D/E) en Marit Damkot met Allette (klasse B paarden, 2e reserve).
De Gelderse kampioenschappen vinden plaats op 2 en 3 augustus in Zieuwent.

WR&PC lid Liza Aarnink aan kop

Afgelopen weekend werd er in Aalten een dressuurwedstrijd georganiseerd. Een aantal leden van de WR&PC hebben hiervoor hun pony gezadeld en met goede verdiensten!’
Liza Aarnink kwam, zag en overwon de klasse M2 met haar pony Twister. Ze reden mee in de categorie D en behaalden twee eerste prijzen met 198 en 191,5 punten.
Ilse Zieverink zadelde Presley E. the King op en reed haar ronde in de klasse L2. Ze sprokkelde 191, 5 punten bij elkaar en dat was goed voor een tweede prijs.
Marly Aarnink reed in de klasse L2 categorie E een proef met haar pony Infinity. Ze behaalden een eerste prijs met maar liefst 208 punten.

Gefeliciteerd dames!