Paardensport week 30

0
268

Dressuur zomerwedstrijd bij de WR&PC: prijzen op eigen bodem!!

Op 28 en 29 juni werd er bij de WR&PC een dressuurweekend georganiseerd voor paarden en pony’s. Een aantal eigen amazones en ruiter wist zich in de prijzen te rijden:

Paarden:
Anouk Siebelink deed goede zaken in eigen huis. Ze kwam op beide dagen met twee paarden aan start. Met Cantodea reed ze op zaterdag in de klasse L1 naar de eerste prijs met 195,5 punten en met Gillmore op zondag in de klasse M1 naar de derde prijs met 188 punten.

Anouk Siebelink met Cantodea
Anouk Siebelink met Gillmore

Ilse Zieverink verscheen op zondag voor de eerste keer met Chicano in de ring. Ze reden 2 proeven in de klasse BB die werden beloond met twee maal de eerste prijs met 184 en 193 punten. Op zaterdag kwam zij met Presley E. the King aan start in de klasse B. Hier behaalde deze combinatie de tweede prijs met 197,5 punten.

Ilse Zieverink met Chicano
Ilse Zieverink met Presley E. the King

Dominique Tolsma was ook op dreef met Govert. Zij kwamen beide dagen in de klasse M1 aan start en behaalden op zaterdag de tweede prijs met 198 punten en op zondag twee maal de tweede prijs met 191 en 201 punten.

Pony’s:
Fabienne Buunk had op zondag haar B pony Hope Linda Loo gezadeld voor twee proeven in de klasse BB. Zij behaalden twee maal de eerste prijs met 190 en 189,5 punten.

Fabienne Buunk met Hope Linda Loo

Marly Aarnink kwam op zondag met haar E pony Infinity aan start. Ze reden twee mooie proeven die twee maal de eerste prijs opleverden met 211 en 202,5 punten.

Marly Aarnink met Infinity

Marek Egbers kwam ook op zondag aan start met zijn D pony Fairytales Quinevere. Ze reden in de klasse M2 naar de eerste plaats met 185,5 punten en behaalden in de tweede proef de derde prijs met 182 punten.