Paardensport week 32

0
119

Gelderse Kampioenschappen paarden

Ilse Zieverink en Chelsea Hogeslag van de WR&PC pakken op Gelderse Kampioenschappen paarden individueel een startbewijs voor de Nederlandse Kampioenschappen!!

Ilse Zieverink met Presley E the King

Voor de finale van de dressuur mocht Ilse Zieverink met Presley E the King de spits afbijten in de B dressuur en dat deden ze zeer succesvol. Ze behaalde een derde plaats. Chelsea Hogeslag startte met Belle in het L2 en pakte een negende plek.

Chelsea Hogeslag met Belle

‘s Middags was het tijd voor het verenigingsrijden. In de dressuur kwamen voor de WR&PC Chelsea Hogeslag met Belle, Inez Tolkamp met Ashanti, Roos van de Hoek met Trust Me en Ilse Zieverink met Presley E the King in actie.

Voor het verenigingsspringen startte Melissa Valken met Felony, Marit Damkot met Allette, Daniëlle van Staalduinen met Sam en Marly Aarnink met Wall Street. Samen wisten ze een super score neer te zetten en werd de WR&PC derde.

Verenigingsrijders

Viertal rijden:
In de klasse M startte het viertal onder begeleiding van Ira Beusink. In het viertal reden Melissa Valken met Felony, Tessa Delger met Cindi, Roos van de Hoek met Trust Me, Anouk Siebelink met Gillmore en Marit Damkot met Allette. Ze reden een strakke proef die hun een vierde plek opleverde in de categorie M/Z.
Alle prijswinnaars mogen starten op de Nederlandse Kampioenschappen op 31 augustus en 1 september in Ermelo.

M-Viertal

Behalve de Gelderse Kampioenschappen werden er ook nog “gewone” wedstrijden verreden. Hier behaalden amazones van de WR&PC mooie resultaten die we u niet willen onthouden.
Roos van der Hoek won in Winterswijk met haar paard Trust Me de tweede prijs in de klasse L2 met 192,5 punten.
Tessa Delger nam haar nieuwe aanwinst D pony Odonkor S mee op concours in Herveld. Daar stond de bak onder water, maar Odonkor S liep twee mooie proeven en ze wonnen twee maal de eerste prijs met 193 punten in de klasse M1.
Kim Sloetjes kwam In Haaksbergen bij de St. Isidorusruiters aan start. Zij sprong met haar E pony Viyatti in de klasse B naar de achtste prijs.