Paardensport week 34

0
514

WINTERSWIJKSE PONYCLUB PAKT ZILVER OP DE HIPPIADE 2017

Het Z dressuur viertal van de WR&PC werd zaterdag 26 augustus op de Hippiade in Ermelo tweede met een percentage van 67,33% bij de Z viertallen en ging naar huis met een zilveren medaille. In het viertal reden Melissa Valken met Felony, Britt Oonk met Beau, Marly Aarnink met Gold, Danique Oonk met Zazoe, Marek Egbers met Fairytales Quinevere en Marit Damkot met Olivia en ze werden aangevoerd door Lies Bastiaanse als commandant.

Het L viertal van de WR&PC bestaande uit Liza Aarnink met Twister, Femke Wassink met King Kosmo, Anne Berg met Sylvester, Sterre Hoitink met Lucano en Isa Berentsen met Cantodea greep net naast de prijzen, maar behaalde toch nog een prachtige zevende plek met een percentage van 70,58%. Ook dit viertal werd aangevoerd door Lies Bastiaanse.

Tessa Delger en Cindi Bentelo

Individueel kwam Tessa Delger met haar mooie E pony Cindi in de L1 dressuur aan start, ze werd twintigste met 65,00.%. Thirsa Oonk kwam met haar knappe zwarte B pony Amigo in de M1 dressuur aan start en pakte een achtste plek met een percentage van 63,33%.

Behalve de deelnemers aan de Hippiade waren er ook nog andere amazones afgelopen weekend zeer succesvol!
Fabienne Buunk ging met haar C pony Hope Linda Loo naar de Internationale Welsh show in Vragender. Hier werd Hope Linda Loo reservekampioen bij de 4 jarige merries. Ook won Hope haar klasse en werd zij ook nog derde in de rubriek “pony’s rijden onder zadel kinderen”. Naomi van Den Bos reed in Zutphen met haar D pony Destiny naar een tweede prijs met 188,5 punten in de B dressuur.

Fabienne Buunk Hope Linda Loo

Jolien Kuenen reed met haar paard Aronade naar Geesteren (Gld) om daar in de klasse B dressuur de eerste prijs met 201 punten en de tweede prijs met 195,5 punten te winnen.

Jolien Kuenen Aronada