Paardensport week 37

0
90

Leden scoren voor Hippische Vereniging Winterswijk (HVWinterswijk)

Tijdens de wedstrijd in Haaksbergen waarin de strijd gestreden werd om de Zilveren Ster, wisten Chelsea Hogeslag en Liselotte Rootveld de prijzen binnen te halen.

Met Presley E the King reed Chelsea mee in de klasse M1. Ze behaalden twee keer een vierde prijs met 187 en 192 punten. Met J’Adore reed Chelsea in de klasse L1. Ze reden eerst naar een vierde plaats met 196,5 punten en een dag later wisten zij zichzelf te overtreffen door naar twee eerste prijzen te rijden met 196 en 202 punten.
Liselotte reed met Gentle-Wish in de klasse ZZ-Licht. Ze reden naar een score van 235 punten en een eerste plaats. Daarmee plaatsten zij zich voor de finale. Deze wonnen Liselotte en Gentle- Wish met een score van 74 procent.
Hilde van Eerden reed dit weekend een SGW in de klasse M met haar paard Gentle- Touch. Deze samengestelde wedstrijd werd gereden in Gelselaar. Ze eindigden in deze klasse op een vijfde plaats.
Sofie ten Pas reed met haar pony Twix in Vragender. Hier mochten zij een rondje springen. Dit deden ze vol overgave, wat hen een eerste prijs met 77 stijlpunten opleverde.
Marly Aarnink reed vorige week in Dinxperlo met Pablo. Zij startten in de klasse Z2 en reden daar naar twee eerste prijzen! Ze scoorden 238,2 en 243 punten.

Gefeliciteerd allemaal met deze mooie resultaten!