Paardensport week 9

0
169

Winst voor WR&PC leden

Afgelopen week gingen de wedstrijden voor de spring- en dressuurruiters, ondanks de carnaval, gewoon door. Een aantal leden liet dit niet ongemerkt voorbij gaan en boekte succes.

Anouk Kempers ging met Hoppenhof’s Mambo naar Saasveld om in de springring haar kwaliteiten te laten zien. Dit deed ze niet onverdienstelijk; ze sleepte een eerste prijs in de wacht met 75 punten voor stijl. Ze kwamen uit in de klasse B.

Anouk Kempers Hoppenhof’s Mambo

Danique Oonk kwam met Zazoe de Z dressuurbaan binnen in Vragender, waar de klassen Z1 en Z2 in handicap verreden werden. Ze verdienden 215 punten en daarmee wisten zij een derde prijs te behalen.
Egbert Wiechers reed met Endrik ook twee proeven in Vragender. Hij bracht zijn paard uit in de klasse Z2. Hij behaalde hier twee prijzen; een eerste prijs met 229,5 punt en een tweede prijs met 217 punten.

Chelsea Hogeslag met Belle Winterswijk

Op deze zelfde wedstrijd in Vragender, kwamen Chelsea Hogeslag en Belle twee keer aan start. Ze startten in de klasse M1 waar ze een tweede prijs en een derde prijs wisten te behalen met een totaalscore van 193 en 197 punten. De volgende dag reisden Belle en Chelsea af naar Haaksbergen waar de Sterruiters een dressuurbaan klaar gelegd hadden. Hier reden ze hun M2 debuut en gingen gelijk met een derde prijs naar huis. De score telde 183,5 punten.

Gefeliciteerd met deze mooie resultaten!

Prijzen voor Lobke en Jappeloup

Afgelopen weekeinde heeft Lobke Hoenderboom met haar paard Jappeloup gestart op het indoorconcours te Vragender. De combinatie startte daar in de klasse L1 dressuur en behaalde daar een mooie 1e prijs met 200 punten en een 5e prijs met 191,5 punten.

Lobke Hoenderboom met Jappeloup