Paardrijden week 1

0
183

2e prijs voor Lobke en plaatsing GK

Afgelopen weekend is de laatste selectiewedstrijd verreden in Vragender. Lobke Hoenderboom startte daar met Jappeloup in de klasse L2 dressuur, ze behaalde een 2e prijs met 206 punten. Daarnaast heeft Lobke zich zowel met Jappeloup in de klasse L2 dressuur als met haar andere paard Eduwinsky in de klasse Z2 dressuur geplaatst voor de Gelderse indoorkampioenschappen te Hierden/Hulshorst, deze worden verreden op 17 en 18 januari 2020.

Yasmin Smalbraak kringkampioen springen

Afgelopen weekend vond voor de pony’s in Vragender de laatste selectiewedstrijd springen plaats waarmee men zich kon plaatsen voor de Gelderse kampioenschappen. Yasmin Smalbraak wist met Landsbury Blue Print het best te presteren en mag zich hiermee kringkampioen van kring Achterhoek-Oost noemen. Volgende maand mogen ze deelnemen aan de Gelderse kampioenschappen in de klasse B-springen.

Yasmin Smalbraak

Tijdens de laatste selectiewedstrijd wist Indy Hoftijzer met Pandour een vijfde prijs binnen te halen in de klasse L. Hiermee plaatsen zij zich ook voor de kampioenschappen. Ook in de dressuur mogen zij tijdens de kampioenschappen van start. Franne Wolterink won met Dino Gomell een vierde prijs in de klasse L-springen.

Bij de paarden behaalde Sterre Hoitink met Destiny HSH de afgelopen weken diverse prijzen, waarmee zij zich ook wisten te plaatsen voor de Gelderse kampioenschappen in de klasse B-paarden.