PR week 26

0
123
Foto Daniël Hoitink

Deze week zijn er weer verschillende vacatures bij het Vrijwilligerspunt. Heb je interesse in één van deze functies of ben je benieuwd naar andere vacatures van het Vrijwilligerspunt? Neem dan contact met ons op via info@vpwinterswijk.nl  bel 0543 200 026 of kijk op de website www.vpwinterswijk.nl  Je bent ook langs komen tijdens ons spreekuur, dit is elke maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Torenstraat 9, Winterswijk.

Grafisch vormgever FC Trias
Voetbalvereniging FC Trias zoekt ter ondersteuning van de PR-commissie een vrijwilliger die helpt met de opmaak van publicaties, flyers en posters. Ben je creatief en heb je kennis van DTP (Desk Top Publishing), dan verwelkomt FC Trias je graag binnen het team.

Helpers Rommelmarkt FC Winterswijk
Op zaterdag 29 juni 2019 is bij FC Winterswijk weer de jaarlijkse rommelmarkt. De bestaande groep vrijwilligers kan nog hulp gebruiken bij de opbouw in de week voorafgaand aan de rommelmarkt. De vrijwilliger helpt dan met het opbouwen van de kramen, het uitpakken van de spullen, het inrichten van de kramen en andere voorkomende werkzaamheden. Ook vrijwilligers die op maandag willen helpen met het opruimen en schoonmaken van het terrein zijn van harte welkom bij FC Winterswijk.

Vrijwilliger voor nafietsen fietsroutes duofiets
Bij het Samenrijderspunt kunnen inwoners van Winterswijk een duofiets lenen, wat ook volop gebeurt. Om de gebruikers van de fietsen nog beter van dienst te kunnen zijn, wil het Samenrijderspunt meer fietsroutes voor duofietsen in kaart brengen. Er worden vrijwilligers gezocht die nieuwe routes willen maken of bestaande routes willen controleren. Er kan namelijk niet op alle paden met een duofiets worden gereden. Bent u in een goede conditie en houdt u van fietsen, dan is het Samenrijderspunt erg blij met uw hulp.

Gastheer/gastvrouw Museum De Wereld van Wenters
Museum De Wereld van Wenters is gevestigd in de Meddosestraat en zoekt extra gastheren/gastvrouwen. Als gastheer/gastvrouw ontvang je de bezoekers en verkoop je toegangskaarten. Ook zorg je voor koffie en thee en indien nodig verzorg je rondleidingen in het museum. Je bent het visitekaartje van het museum, dus het is belangrijk dat je gastvrij, vriendelijk en communicatief vaardig bent.

Flexvrijwilliger Stichting Present
Stichting Present voert klussen uit voor mensen die dat zelf niet (meer) kunnen, bijvoorbeeld vanwege gezondheidsproblemen, financiële problemen of het ontbreken van een eigen netwerk. De stichting helpt hen bij bijvoorbeeld klusjes in de tuin, schilderen of een verhuizing. Stichting Present zoekt nu extra flexvrijwilligers. Als flexvrijwilliger wordt je inzet alleen gevraagd als er een project is, je zit dus niet vast aan een bepaalde dag. Stichting Present verwelkomt je graag als je van aanpakken weet, kunt samenwerken en oog hebt voor de kwetsbare medemens.