PR week 30

0
82
Foto Daniël Hoitink

Zo vlak voor de zomer zijn er nog een paar leuke vacatures bij het Vrijwilligerspunt. Heb je interesse in één van deze functies of ben je benieuwd naar andere vacatures van het Vrijwilligerspunt? Neem dan contact met ons op via info@vpwinterswijk.nl, bel 0543 200 026 of kijk op de website www.vpwinterswijk.nl. Je kunt ook langs komen tijdens het spreekuur, dit is elke maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Torenstraat 9, Winterswijk.

Verzorger Dexter-koeien
Ben je graag buiten en vind je het leuk om voor twee vriendelijke Dexter-koeien te zorgen? De verzorging bestaat uit het dagelijks voeren en af en toe verweiden, in totaal ben je er een uurtje per dag mee bezig. De koeien staan bij Aarde-Werk ‘De Stegge’ in Kotten.
Bij Aarde-Werk ‘De Stegge’ zoeken ze ook nog mensen die willen helpen met het onderhouden van de groente-, kruiden- en siertuin en het terrein. Ook is een vrijwilliger welkom die wil helpen met de PR-werkzaamheden, zoals het schrijven van persberichten, het maken van filmpjes enz. Ben je graag buiten en met je handen bezig, dan ben je bij Aarde-Werk ‘De Stegge’ helemaal op je plek.

Onderhoudsmonteur oude voertuigen Transit Oost
Museum Transit Oost zoekt een onderhoudsmonteur oude voertuigen. Deze allround monteur helpt (zelfstandig of onder begeleiding) met het onderhouden, repareren en restaureren van oude voertuigen. Bij Transit Oost staan bussen uit 1923, 1966, 1979 en twee treinen uit 1936 en 1953. Vind je het leuk om te werken met oude techniek? Dan ben je van harte welkom bij Transit Oost.

Vrijwilliger spelletjesmiddag en bingo
Op woensdagmiddagen komt in zorgcentrum De Pelkwijk een groep bewoners samen om met elkaar een potje scrabble, rummikub of een ander gezelschapsspel te spelen. Tijdens deze middagen komen de bewoners van 14.30 tot ongeveer 16.30 uur bij elkaar. De vrijwilliger die wordt gezocht begeleidt deze gezellige middagen. Tevens kan De Pelkwijk nieuwe vrijwilligers gebruiken die helpen bij de bingo.

Bestuursleden speeltuinorganisatie
In Winterswijk komt een nieuwe overkoepelende speeltuinorganisatie voor de speeltuinverenigingen. De bedoeling is dat de speeltuinen in de toekomst een meer maatschappelijke functie krijgen en een plek worden waar alle buurtbewoners gebruik van maken. Voor deze nieuwe organisatie wordt gezocht naar een voorzitter, die als kartrekker, verbinder en spin in het web fungeert. De voorzitter verbindt de belanghebbenden met elkaar en houdt overzicht. De penningmeester is het financiële brein. De secretaris ondersteunt het bestuur in administratieve zin. Tevens worden er algemene bestuursleden gezocht die het dagelijkse bestuur ondersteunen. Heb je interesse en wil je het volledige functieprofiel zien, neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt.