PR week 35

0
159
Scholtenbrug Foto: WUH

Vrijwilligers voor familiefestijn gezocht!

Een belevenis voor het hele gezin
Op woensdagmiddag 26 augustus 2020 zijn o.a. het Scholtenbrug park, Theater de Storm. Tussen 13.00 en 16.00 uur is er van alles te beleven voor het hele gezin.

Spektakel in het Scholtenbrugpark en bij de Theatertour
In het Scholtenbrugpark kunnen kinderen zelf aanslag met onder andere een mini Winkiedorp, leren pijl en boog schieten of van de waterglijbaan bij de scouting. Maar ze kunnen ook leren dahlia’s plakken voor een beetje corsobeleving of mee doen met stoepranden xxl.
Bij Theater de Storm worden die middag verschillende optredens verzorgd door kinderen die mee hebben gedaan met de dans-, theater- en rapworkshops. Deze workshops waren onderdeel van de Zomertoer van Actief Winterswijk. Aan alle activiteiten kan gratis deelgenomen worden. Aanmelden is niet nodig. Om de organisatie goed te laten verlopen is men nog op zoek naar enthousiaste ouders en andere vrijwilligers. Een ieder die samen met de jeugd een leuke middag wil beleven kan zich aanmelden bij info@vpwinterswijk.nl. telefonisch kan ook onder nr. 0653 209718.

Ondanks de hernieuwde coronamaatregelen probeert het Vrijwilligerspunt in week 36 de activiteiten weer voorzichtig op te starten. Voor inloop is men geopend van maandag tm donderdag tussen 9 en 12 uur. Uiteraard worden alle noodzakelijke beschermingsmaatregelen in acht genomen. Ook Automaatje en de uitleen van de duofietsen en rolstoel fiets zijn weer gestart. Wil men hier gebruik van maken kan men van maandag tm vrijdag tussen 9 en 12 uur bellen met 0543 200036 e-mail samenrijders@vpwinerswijk.nl Het bezoekadres van het Vrijwilligerspunt is Roelvinkstraat 2, Telefonisch is men bereikbaar onder 0543 200026 E-mail info@vpwinterswijk.nl