PR week 47

0
98

Het Vrijwilligerspunt heeft ook deze week weer een paar interessante vacatures. Daarnaast is men zelf ook op zoek naar versterking van het team.

Verkeersregelaar Lichtjesoptocht:
SWW Kinderopvang zoekt een verkeersregelaar die tijdens de Lichtjesoptocht op 14 december van 17.30 tot ongeveer 20.00 uur wil helpen het verkeer te regelen. De vrijwilliger moet in het bezit zijn van een verkeersregelaarscertificaat en kunnen samenwerken met andere vrijwilligers.

Bestuurs- en commissieleden Hengelaarsvereniging:
De Winterswijkse Hengelaarsvereniging De Karper zoekt diverse bestuurs- en commissieleden. De vereniging heeft ruim 1.700 leden, waarvan een groot deel in Winterswijk. Voor het bestuur kan de vereniging nog een aantal enthousiaste mensen met liefde voor de sportvisserij gebruiken. Als je sociaal vaardig en een verenigingsmens bent en ook nog organisatietalent hebt, dan komt vereniging De Karper graag met je in contact.

Voorzitter Humanitas:
Humanitas Oostelijke Achterhoek zoekt een frisse, nieuwe bestuursvoorzitter. Belangrijk is dat je kunt netwerken, mensen binden en enthousiasmeren.

Coördinator Vrijwillierspunt:
Door toenemende drukte zoekt het Vrijwilligerspunt coördinatoren. Vrijwilligerscoördinatoren brengen vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar. Tevens is er een vacature met als aandachtspunt nieuwkomers.

Coördinator activiteiten WUh:
De diverse activiteiten die binnen het WUh georganiseerd worden, mogen zich in een toenemende belangstelling verheugen. Het WUh is op zoek naar een aantal creatieve personen die de diverse activiteiten willen gaan begeleiden. In het Wuh-gebouw is onder meer een schildersclub, een hobbyclub, een fietsclub, een fotoclub en een spelletjesclub actief. De activiteitencoördinator zal deze clubs begeleiden rondom organisatorische zaken. Als je creatief en sociaal bent en goed kunt organiseren, dan komt WUh graag met je in contact.

Heeft u interesse in één van bovenstaande vrijwilligersfuncties of bent u nieuwsgierig naar andere vacatures? Neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt via info@vpwinterswijk.nl of 0543 200 026 of kijk op de website www.vpwinterswijk.nl  Tijdens het spreekuur langs komen kan ook, dit is elke maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Torenstraat 9, Winterswijk.